top of page

Coaching / Counseling

Coaching / Counseling

Als ouder van een kind met downsyndroom kom je soms intense situaties tegen. Veel onzekerheid over de gezondheid, gedrag of ontwikkeling van je kind. Vragen waar je geen antwoord op hebt. Heb je überhaupt nog wel een eigen leven? 

Het is niet vreemd als je soms ergens vast loopt en het niet lukt om hier (voldoende) verandering in te brengen.

 

Het gevolg is dat je vermoeidheid, stress en misschien wel negatieve gedachten ervaart. Daardoor kun je last krijgen van angsten, onzekerheid, hoofdpijn, een laag energieniveau, niet goed kunnen slapen en overmatig piekergedrag. Maar hoe draai je het roer om en hoe weet je zeker dat wat je voor ogen hebt ook écht is dat je wilt?

Als gecertificeerd coach en down-expert kan Sonja je helpen om de antwoorden helder te krijgen en je stressniveau weer te laten dalen. Inclusief dieper inzicht in downsyndroom en concrete handvatten om de benodigde acties te ondernemen om samen met je kind te groeien.

 

Want dat is waar het je om gaat: met vertrouwen en begrip daadwerkelijk concrete acties ondernemen om je persoonlijke, gezins- en maatschappelijke leven op zo’n manier in te richten dat je er positieve energie van krijgt en jij en je kind beiden in liefde ontwikkelen.

Begeleiding DS.jpeg
Meer weten?

Met veel plezier bespreek ik met je wat ik kan betekenen voor jou, je kind of je gezin.

 

Heb je een specifieke vraag?

 

  • Boek een gratis kennismakingsgesprek of

  • Laat een bericht achter via het contactformulier of

  • Kom naar het gratis inloopspreekuur op woensdagmiddag tussen 15:00 - 17:00 uur

Gelukkig meisje met een bril
bottom of page